Το φιλί είναι ίσως ένα από τα ωραιότερα πράγματα που έχουμε στο μάταιο τούτο κόσμο και σίγουρα αυτό που σηματοδοτεί την αρχή μίας σχέσης, ακόμη και ενός καλού σεξ. Έχετε όμως κάτσει ποτέ να αναρωτηθείτε σοβαρά το πλέον απλό: Για ποιο λόγο φιλιόμαστε; Ποια η πρακτική του χρησιμότητα και πως επικράτησε ως ανάγκη μας; Γιατί για παράδειγμα δεν τρίβουμε τις μύτες μας ή δεν χτυπάμε τα γόνατά μας αντί να φιλιόμαστε;
Οι επιστήμονες έχουν την εξήγηση: τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες μπορούν να φέρουν τους λεγόμενους κυτομεγαλοϊούς ή ερποϊούς, οι οποίοι, μεταδιδόμενοι μέσω της σεξουαλικής πράξης, μπορούν να καταστούν ιδιαίτερα επικίνδυνοι, ιδιαίτερα για τη γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εάν όμως η γυναίκα εκτεθεί σε μικρές ποσότητες αυτών των ιών, θα αποκτήσει τα κατάλληλα αντισώματα και θα εξοπλιστεί κατάλληλα απέναντι σε μία μελλοντική επίθεσή τους. Και ο καταλληλότερος τρόπος για μία περιορισμένη έκθεση είναι η ανταλλαγή του ιού μέσω του σάλιου, δηλαδή μέσω του φιλιού!
Άρα, το φιλί αποτελεί ένα μέσο μετάδοσης μικρής ποσότητας ιών, που βοηθάει στην παραγωγή αντισωμάτων κατάλληλων για την προστασία του οργανισμού μας! Αποτελεί δηλαδή την καλύτερη δυνατή πρόληψη απέναντι στους κακόβουλους ιούς. Το μάθαμε και αυτό…
Τα βογκητά θεωρούνται πρόσκληση για ομαδικό σεξ
Γιατί παραδεχτείτε το, κατά τη διάρκεια του σεξ εσείς είστε αυτές που παράγετε το 90% των ήχων. Παρ’ ότι η ένταση και το ηχόχρωμα διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα, δεν παύουν να υπάρχουν σε όλες ανεξαιρέτως. Και οι περισσότερες από τις κραυγές που βγάζουν οι γυναίκες, ξέρουμε ότι δεν έχουν τίποτα να κάνουν με τον οργασμό.
Οι επιστήμονες θεωρούν ότι και αυτή η συμπεριφορά των θηλυκών προέρχεται από τους πλησιέστερους συγγενείς μας, τους χιμπαντζήδες. Συγκεκριμένα, οι θηλυκοί χιμπαντζήδες όταν κάνουν σεξ με το αρσενικό, βγάζουν άναρθρες κραυγές υψηλής έντασης. Και αυτό για να ενημερώσουν ότι δεν είναι μονογαμικές, ότι περνάνε καλά, και για να το πω απλά, ότι «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Τα βογκητά λοιπόν είναι ένα ερωτικό κάλεσμα στα υπόλοιπα αρσενικά, ότι το θηλυκό είναι διαθέσιμο, και ότι όσοι θέλουν μπορούν να πάρουν σειρά για τους επόμενους γύρους.
Τώρα, το κατά πόσο ισχύει αυτό και με τις γυναίκες, θα σας γελάσω και δεν το θέλω. Απλά, για να μην έχετε μπερδέματα, φροντίστε να κλείσετε την επόμενη φορά την μπαλκονόπορτα…
Το σεξ μας προστατεύει από τα παράσιτα
Γιατί, αν αναρωτηθείτε, ποιος ο λόγος που κάνουμε σεξ, έτσι όπως το κάνουμε, δύσκολα θα βρείτε λογική απάντηση. Για παράδειγμα, ορισμένα είδη βακτηρίων αναπαράγονται απλά με αναδιπλασιασμό, χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε επαφή, απλά κόβονται στη μέση και σχηματίζουν ένα νέο. Γιατί δεν ακολουθήσαμε κι εμείς μία ανάλογη οδό, και να γλιτώσουμε και από τον κόπο;
Η απάντηση, κατά τους ερευνητές, βρίσκεται στην ίδια την εξέλιξη του ανθρώπου. Η δημιουργία ενός νέου ανθρώπου από τους γονείς του συντελεί στο να λάβει το μωρό τα καλύτερα βιολογικά στοιχεία και από τους δύο γονείς. Είναι έτσι διπλά εξοπλισμένο απέναντι σε κάθε είδους ασθένειες , αρρώστιες και παράσιτα από ότι τα άτομα από τα οποία προήλθε.
Η εξέλιξη αυτή είναι απαραίτητη για να υπάρξει επιβίωση του ανθρώπινου είδους. Καθώς υπάρχουν ολοένα και περισσότερα δισεκατομμύρια παρασίτων, ιών και εχθρικών οργανισμών, ολοένα πιο ανθεκτικών και επιθετικών, η εξέλιξη αποτελεί όρο επιβίωσης. Και η εξέλιξη, όπως αυτή έρχεται μέσω του εξοπλισμού κάθε νέου ανθρώπου από δύο άλλους, με το γενετικό υλικό που προκύπτει από την ένωση και των δυο τους, τον καθιστούν ικανότερο να επιβιώσει. Άρα, το σεξ είναι τώρα και μέσο επιβίωσης. Έεεετσι…
Ο γυναικείος οργασμός είναι απλά ατύχημα
Άπειρες κουβέντες έγιναν, γίνονται και θα γίνουν για τον καλύτερο ή χειρότερο γυναικείο οργασμό και την ικανοποίηση της γυναίκας, για τον κολπικό ή τον κλειτοριδικό οργασμό και τη συνακόλουθη ικανότητα των ανδρών.
Ωστόσο, αν το πάρουμε καθαρά ψυχρά και βιολογικά, για την τεκνοποίηση, ένας είναι ο οργασμός που απαιτείται για να γίνει: και αυτός είναι του άνδρα και μόνο. Ο γυναικείος οργασμός πρακτικά δεν εξυπηρετεί σε τίποτα την όλη διαδικασία τεκνοποίησης. Άρα, πώς προέκυψε γενικά;
Οι επιστημονικές θεωρίες συγκλίνουν πλέον στο ότι η κλειτορίδα αποτελεί υπολείμματα αυτού που προοριζόταν να γίνει πέος. Οι γενετιστές επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει καμία εξελικτική ανάγκη και χρησιμότητα για τον γυναικείο οργασμό, όσο αφορά στην τεκνοποίηση. Καμία. Αυτό αποτελεί αποκλειστικά και μόνο ανδρική υπόθεση. Αλλά ο λόγος που οι γυναίκες έρχονται σε οργασμό σχετίζεται με το λόγο για τον οποίο οι άνδρες έχουν θηλές-που πρακτικά τους είναι τελείως άχρηστες: το ότι τα γενετικά τους όργανα αποτελούν στην ουσία υπολείμματα αρσενικών, που έχουν καταλήξει έτσι χάρη στη διαφορά ενός και μόνο χρωμοσώματος.
Προφανώς και αυτό σας φαίνεται εκτός τόπου και χρόνου. Αλλά πρέπει να παραδεχτείτε, ότι όλα έχουν μία λογική βάση. Και στο σύνολό τους, μας δίνουν τροφή για σκέψη, σχετικά με μια από τις βασικές μας βιολογικές λειτουργίες, και σίγουρα την πιο αγαπημένη - άντε, μαζί με το φαγητό…
Οι γυναίκες έχουν μεγάλα στήθη για να μην πνίγονται τα μωρά θηλάζοντας
Το στήθος είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτάμε σε μία γυναίκα και αποτελεί ίσως το εντονότερο κομμάτι θηλυκότητάς της. Ωστόσο, ποια είναι η πρακτική σημασία του στήθους; Το γυναικείο στήθος είναι μοναδικό, και η ανάπτυξή του δεν υπάρχει πουθενά αλλού στο ζωικό βασίλειο, των οποίων οι θηλές απλά φουσκώνουν κατά την περίοδο που θηλάζουν τα μικρά τους και τις υπόλοιπες περιόδους του χρόνου είναι ανύπαρκτες σε μέγεθος.
Γιατί συμβαίνει αυτό; Λόγω του ανθρώπινου στόματος. Δεν με ακολουθείτε; Εξηγούμαι: ο άνθρωπος είναι το μόνο θηλαστικό όπου το στόμα βρίσκεται πίσω από τη μύτη του. Όλα τα υπόλοιπα ζώα έχουν μουσούδες, οι οποίες εκτείνονται πέρα από τα όρια του στόματός τους, και έτσι μπορούν να αναζητήσουν και να τραβήξουν ευκολότερα το γάλα από τις θηλές των μανάδων τους.
Αν οι θηλές και των γυναικών ήταν ατροφικές και μικρές σε μέγεθος, τα μωρά απλά θα κουτουλούσαν με τη μύτη σε αυτές, και δεν θα μπορούσαν να θηλάσουν. Αντίθετα, θα πνίγονταν στην κυριολεξία! Για αυτό το λόγο, είναι το στήθος που προεξέχει (όπως η μουσούδα στα υπόλοιπα ζώα), έτσι ώστε να τους επιτρέπει να θηλάζουν εύκολα και ήρεμα. Για την ασφάλεια των μωρών πάνω από όλα…
πηγή